TRAN NHU Y

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 363 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tran Nhu Y. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 15:03 Het was oke, kip aan droge kant wat ook beetje terug te lezen is. Het smaakte prima, niet geweldig.
30 jun 2022 om 18:57 Eerst te laat komen en dan het eten…. Gadverdamme. Niet te vreten; goedkope rijst en alleen maar vieze smaken. Als je hier wilt bestellen…NIET DOEN! Je gaat SPIJT KRIJGEN!
18 jun 2022 om 14:44 Wat een teleurstelling zeg! Nog nooit zo slecht eten gehad. Lange haar in mijn eten, kip was droog en overgaar. Tempuragarnalen waren niet lekker. Kapsalon kipkerrie was veel te zout! Sorry dat ik het zeg.. Ik gooi niet snel eten weg maar dit keer we
14 jun 2022 om 6:10 Niet lekker, tempuragarnalen echt niks, kroepoek muf, doorgekookte smakeloze groentenmix , kippensoep van een blokje en gestoomd broodje taai ga niet meer bestellen.
9 jun 2022 om 22:09 Snel bezorgd, lieve bezorgster! Eten was super lekker. In één woord top!
1 jun 2022 om 21:01 Roti was niet lekker gekruid. Rijst en kip waren droog. Ebi tempura was niet goed doorbakken. Ik bestel hier nooit meer
30 mei 2022 om 18:43 Zoals altijd heel lekker,
12 mei 2022 om 20:03 Heerlijk gegeten. Super genoten van alles. Lempher sotosoep garnalen...alles was heerlijk en supersnel brzorgd dik tevreden. En de bezorgster was heel vriendelijk.
10 mei 2022 om 12:13 Bezorging was heel snel maar eten was niet te vreten. Kip was nog rauw, de Teriyaki kip en de bami was veel te zout.
2 mei 2022 om 18:11 Super lekker en extra goed ingepakt Mijn complimenten en leuke en vriendelijke bezorging.
18 apr 2022 om 22:12 Wat laat bezorgd en een aantal dingen waren op. Dit kan gebeuren natuurlijk, heel fijn opgelost met een telefoontje. We kregen risolles in de plek voor de pasteitjes en geld terug voor andere gerechtjes. Ook kregen we gratis drankjes. Eten was lekker
13 apr 2022 om 21:03 Niet te eten vieze magmetron maaltijd, het voer van mijn hond smaakt beter,